Kontaktlinser er svært populære over hele verden.

De mest solgte kontaktlinsene på markedet har en ting til felles: Svært høy kvalitet.

Det finnes et uendelig antall tilgjengelige kontaktlinser i verden i dag. Likevel velger overraskende mange brukere å gå for de samme linsene. De mest solgte linsene er uten tvil av svært høy kvalitet.

Om du er ute etter nye kontaktlinser så kan det være verdt å ta en titt på 10 av de mest solgte linsene på markedet i dag. Vi har derfor laget en liten oversikt som du kan se nærmere på.

Stor variasjon

Blant de mest solgte kontaktlinsene er de stor variasjon på flere områder. Dette gjelder både bruksgruppe, ulike fordeler og prisnivå. Her er det mye å velge mellom for de som er på jakt etter de beste linsene.

Focus Dailies All Day Comfort

Focus Dailies All Day Comfort er dagslinser fra den kjente leverandøren Ciba Vision. Disse linsene inneholder en ingrediens som tilfører fuktighet til øyet gradvis gjennom hele dagen. Dette gjør at bruk av Focus Dailies All Day Comfort gir svært god komfort for brukerens øyne. De er laget av et tynt materiale som gjør at de nesten ikke merkes i øyene. Disse kontaktlinsene er glimrende for personer som driver med idrettsaktiviteter i hverdagen. Brukere rapporterer om at de føler seg friere til å utfolde seg fysisk når de benytter Focus Dailies All Day Comfort. I tillegg er de svært enkle å håndtere siden man skifter dem ut hver dag. Det er derfor ikke nødvendig med desinfisering og renhold av linsene.

1-Day Acuvue Moist

Disse kontaktlinsene er klassiske dagslinser som man skifter ut hver dag. Dette gjør de svært enkle å bruke siden man slipper å bekymre seg for rensing om kvelden. Det er mange fordeler med å benytte seg av 1-Day Acuvue Moist. Man får blant annet beskyttelse for UV-stråling fra solen, og et alternativ som bidrar til god øyehelse. Disse kontaktlinsene tilfører naturlig fuktighet til øynene slik at de ikke blir tørre etter noen timers bruk. Dette gjør at 1-Day Acuvue Moist er et foretrukket valg for mange allergikere, siden disse ofte sliter med tørre øyne gjennom deler av året. Andre personer kan også dra stor nytte av effektive dagslinser som dette.

Acuvue Trueye

Acuvue Trueye er laget for å vedlikeholde øyet sitt naturlige miljø. Den kjente Hydraclear-teknologien er en viktig årsak til at man oppnår et slikt resultat. Disse kontaktlinsene er optimaliserte for å gi øyet mest mulig tilgang på oksygen. I tillegg sørger Acuvue Trueye for at man opprettholder et naturlig fuktighetsnivås som er med på å gjøre øynene friskere. Dette er dagslinser som man bytter ut hver eneste dag uten å måtte gjennomføre noen form for vedlikehold. Det er med andre ord veldig enkelt å bruke Acuvue Trueye. I tillegg så kan de være svært gunstige når du skal ut i solen uten solbriller. Disse linsene gir nemlig svært god UV-beskyttelse slik at dine øyne ikke tar skade av eksponering for solen.

Acuvue Oasys

Dette er periodelinser som benytter Hydraclear-teknologien på en banebrytende måte. Disse linsene er spesielt designet for at dine øyne skal holde seg fuktige gjennom hele dagen. På denne måten forebygger man problemer med øynene, og sørger for god øyehelse. Man vil til og med oppleve å ha friske øyne i områder med tørr luft. De vil føles like friske hver dag man tar dem på i hele bruksperioden. I de fleste tilfeller er det anbefalt å bruke Acuvue Oasys i to uker før man skifter dem ut med et nytt par. Dette kan likevel variere mellom ulike personer med forskjellige behov.

Focus Dailies Aquacomfort Plus

Focus Dailies Aquacomfort Plus er dagslinser fra den annerkjente leverandøren Ciba Vision. Disse linsene er spesielt laget for at man skal kunne bruke dem i opptil 20 timer hver eneste dag. Ved bruk av Lightstream-teknologi har de konstruert linsene slik at de blir svært tynne. Kontaktlinsene inneholder også flere ingredienser som tilfører øynene fuktighet. Faktisk forteller mange brukere av denne modellen at det føles som om de neste ikke bruker linser i det hele tatt. Fuktighetsteknologien aktiveres ved blunking, og dette vil føre til at man får tilført ny fuktighet. Dette er med andre ord et naturlig system som fungerer automatisk på øynene.

Air Optix Aqua

Disse kontaktlinsene kombinerer tilførsel av oksygen og fuktighet på en glimrende måte. Denne modellen har en mekanisme som gjør at øynene kommer i kontakt med fem ganger så mye oksygen som ved bruk av vanlige linser. Dette har utrolig mye å si for øyehelse og forebygging av bivirkninger ved linsebruken. Air Optix Aqua er månedslinser som man bare trenger å bytte ut en gang i måneden. Ved hjelp av rensevæske kan man enkelt desinifisere kontaktlinsene hver eneste kveld. Da er det bare å ta på linser som føles som nye neste morgen. Det er ikke uten grunn at Air Optix Aqua er blant de mest solgte kontaktlinsene på markedet i dag.

Soflens Daily Disposable

Dette er flaggskipet til produsenten Bausch & Lomb innenfor linsesegmentet. Dette er klassiske dagslinser som det ikke er nødvendig å rengjøre. Det eneste man må huske på er å ta dem av om kvelden, og ha et nytt par tilgjengelig neste morgen. Soflens Daily Disposable benytter seg av ComfortMoist-teknologi for å tilføre øynene fuktighet som gir velvære gjennom hele dagen. Disse linsene er spesielt gode på å redusere problemer som tilsløret syn. Generelt har de imponerende synskorreksjon som gir de fleste stor forbedring av synsevnen. Soflens Daily Disposable har lenge vært et markedsledende alternativ for verdens linsebrukere. Alt tyder fortsatt på at disse linsene kommer til å selge godt i mange å fremover.

Focus Dailies Toric

Er du mye plaget med astigmatisme i hverdagen? Da bør du uten tvil teste ut bestselgeren Focus Dailies Toric. Dette er nemlig en type kontaktlinser som er spesiallaget for personer med astigmatisme. Det er ingen behov for å desinfisere kontaktlinsene, og man trenger egentlig bare ta på et nytt par hver dag. I tillegg er disse linsene et perfekt alternativ for de som sliter mye med allergi. Materialet de er laget i er svært behagelig, og bidrar til en fantastisk opplevelse. Om du har astigmatisme så er det ingen grunn til å fortsette å bruke briller når du kan bytte til kontaktlinser. Linser gjør ting mye enklere i hverdagen, og er enklere å bruke til forskjellige aktiviteter enn briller.

Air Optix Night & Day Aqua

Air Optix Night & Day Aqua var de første kontaktlinsene i silikon hydrogel som ble godkjent for bruk døgnet rundt i 30 dager av amerikanske myndigheter. Disse kontaktlinsene kan du til og med bruke mens du sover. En enklere løsning på synsutfordringer finnes ikke på markedet i dag. Dette er et revolusjonerende produkt som baserer seg på teknologi som sikrer oppsiktsvekkende god oksygentilførsel. De gir faktisk øynene seks ganger mer oksygen enn vanlige kontaktlinser. Linsene er produsert av den kjente leverandøren Ciba Vision. De imponerer virkelig med disse kontaktlinsene, og det er derfor ikke rart at de er blant de mest solgte i verden.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

Astigmatisme er en øyetilstand som rammer mange, og som kan skape store problemer for synet. Da er det godt å vite at det finnes gode linsetyper som fungerer på samme måte som briller. Lacreon- teknologien bidrar til at 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism er et av de ledende produktene på markedet. Disse linsene har blitt spesielt utviklet for å tilføre mye fuktighet til øynene. Dette gjør at brukeren får en mye bedre opplevelse gjennom hele dagen. Man slipper unna problemer som tørre øyne, og kontaktlinsene holder seg friske i lang tid. I tillegg gir de svært imponerende korrigering for astimatisme av ulike grad.

Det er liten tvil om at det er mange gode kontaktlinser på markedet i dag. Bestselgerne er de som har overbevist flest brukere i dagens verden. Grunnen er at de har varierte kvaliteter, og holder et jevnt høyt nivå på alle områder. Derfor er dette gode alternativer man kan vurdere når man skal gå til innkjøp av nye linser.